When you lose motivation and nothing helps | När du känner dig omotiverad och inget hjälper

(English below)

Hej vänner, nu var det ett litet tag sen, jag vet inte riktigt vad som har hänt men på sistone så har jag varit super oinspirerad (om det nu är ett ord). Oinspirerad och jag har inte riktigt velat göra någonting heller. Tänk att allt mitt driv och passion för att driva mitt företag framåt och för att skapa content till bloggen hade helt enkelt försvunnit, jag hade inte lust att göra någonting. Ville typ bara sova, ta långa promenader och chilla hela tiden - men tyvärr så funkar livet inte riktigt så 😒...

Om jag ska vara helt ärlig så vet jag verkligen inte varför det var så men nu vet ni iallafall varför jag har varit så tyst både här och på instagram de senaste veckorna. Jag är den typen av person som lägger hela mitt hjärta och min själ i allt jag gör så när passionen inte längre finns så är det svårt för mig att leverera.

Jag önskar att jag var den typen av person som kunde skriva och producera innehåll bara sådär trots att jag kanske inte känner för det i stunden. Men jag har märkt mer och mer under åren att det bara inte fungerar för mig. Om jag ska vara helt ärlig så blev det tydligare efter min utbrändhet förra året. Innan det kändes det som att jag kunde jobba på nästan vadsomhelst, närsomhelst oavsett om jag brann för det eller inte. Men nu kan jag bara inte det, och det har bara blivit tydligare och tydligare hur det påverkar mig - om du förstår vad jag menar?

 

Men jag pratade med ett par vänner som också bloggar häromveckan och en av dem sa att hon skriver ner allt som inspirerar henne i hennes vardag där och då så att hon har lite content när torkan kommer. Hur smart är inte det? Jag trodde personligen att det var en riktigt bra idé, det är som att samla på sig en burk inspo och dra från det när du behöver det som mest. Du vet aldrig när torkan kommer och inte heller hur länge det kommer att vara. Gör du något sådant?

Så nu har jag äntligen hittat tillbaka och jag är inspirerad igen och dessutom så känner jag att jag är tillbaka på rätt spår och gör det jag älskar. Men samtidigt så är det en del stora förändringar som sker i mitt liv just nu så jag är exalterad men samtidigt lite rädd, jag har typ ingen aning om vart jag kommer att hamna! Ibland känns det som att det är en konstant berg-och dalbana, det här livet, tycker du inte det? Eller hur ser ditt liv ut?

Hur som helst. Jag önskar dig en fantastisk vecka och vi hörs vääääldigt snart igen!

Jean💛

 

Hey friends, it's been a while, I don't really know what has happened but lately I have been feeling super uninspired (if that is a word). Uninspired to do anything really and just feeling lost in a way. Like the passion I’ve had to really push for my business to grow and to write awesome content for you guys just hasn't been there. 

To be honest i really don't know why that is but at least now you know why I have been so quiet. I'm the kind of person that puts so much heart and soul into everything I do so when the passion and drive isn't there it's hard for me to deliver.

I wish I was the kind of person that kind of could write and produce content on demand or work hard on demand despite lack of passion in the moment but i've noticed more and more during the years that it just doesn't work for me. To be honest i noticed a clear switch after I was burned out last year. Before that I could pretty much work on anything at anytime regardless of if I liked it or not, but now I can’t, the energy that it drains is so much more and it's so much more apparent how it affects me, if you understand what I mean?

But I spoke to a couple of friends who also blogg and one of them said that she writes down all her content as and when she is inspired so that when those moments come she has something to draw from. How smart is that? I personally thought that was a really good idea, it's like keeping a jar of inspo and piling it up for the time when you need it the most, you never know when it comes and also how long it will last for. Do you do anything like that?

So here I am now, inspired again because I finally found my way back, and I feel like I am back on track doing what I love. But at the same time I am going through a lot of big changes right now so i'm excited but scared at the same time, who knows where I will end up. It's funny though because it feels like its a 24/7 rollercoaster you know, this thing called life, don't you think? Or what does your life look like?

Anyways. I wish you an awesome week and I will speak to you beauties soon!

Jean💛

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress